Sterilizator UV-C Tip Bagheta Bactericida Cu Lampa UV | 10MALL.ro

Sterilizator UV-C Tip Bagheta Bactericida Cu Lampa UV Pentru Dezinfectare Toate Suprafetele, Anti virusi, Anti Bacterii, Alimentare USB

Sterilizatorul UVC lampa tip bagheta pentru dezinfectie omoara si distruge bacterii, virusi, ciuperci sau mucegaiul in proportie de 99.9%.

STOC LIMITAT!

Operatiunea de sterilizare, in doar 1 minut!

Este o metoda perfecta pentru dezinfectia suprafetelor si obiectelor din birou, casa, camera de hotel, toalete publice, etc. Sterilizatorul cu radiatii ultraviolete tip bagheta pentru dezinfectie foloseste un proces numit Eradicare Germicidala UV, procedeu non-chimic 100%.

Sterilizatorul UV-C elimina 99,99% bacterii in doar 3 minute!

Desi este invizibila lumina UVC folosita la intensitatea si expunerea potrivita, reduce cei mai cunoscuti microbi prin distrugerea materialului lor genetic.

CERTIFICARI

Produsul este insotit de Manual de Utilizare in limba romana si dispune de certificare CE, Declaratie de Conformitate si ROHC.

Lampa portabila UVC este compacta, usoara, simplu de manevrat, comoda la transportare, fara sa ocupe mult loc in geanta, rucsac sau torpedoul masinii.

Lampa tip bagheta pentru dezinfectie cu UVC se poate folosi practic pentru toate obiectele din jurul nostru si este usor de utilizat doar printr-o apasare de buton.

Fata de alte lampi care necesita baterii reutilizabile (ceea ce inseamna si o cheltuiala in pluspt Dvs), aceasta lampa UVC permite incarcarea simpla si rapida.

Prin mufa USB folosind orice priza, un laptop, un pawer bank (acumulator extern portabil) sau incarcatorul din autoturismele dotate cu incarcare USB.

Vrei sa oferi un cadou?
Acest sterilizator poate fi un cadou excelent pentru familie, prieteni si cei dragi sau pentru colegii de la locul de munca.

PRODUSE RECOMANDATE

COMANDA CHIAR AZI

APARAT DE DEZINFECTARE SI STERILIZARE CU LUMINA UV-C

CE SPUN CLIENTII?

Drept-de-retur

FAQ - INTREBARI FRECVENTE

Raspundem imediat la toate intrebarile: contact@10mall.ro

Care sunt costurile de livrare?

Pentru cumparaturi de peste 299 lei, livrarea este gratuita. 19 lei reprezinta costul de livrare pentru comenzi sub 299 lei.

Care sunt metodele de plata?

Numerar la livrare sau plata cu cardul

Cand primesc produsul?

Iti vei primi pachetul in 1-2 zile lucratoare.

Cine este responsabil de livrare?

Pentru livrare, folosim Sameday Courier / Cargus Urgent. Vei fi anuntat inainte de livrare prin SMS.

Pot returna produsul?

Bineinteles, trimite-ne inapoi produsul si iti vom returna banii.

Ce inseamna garantie 100%?

In caz de nemultumire, iti vom returna banii fara alte intrebari!