Lampa Ultraviolete Portabila UVC Germicida HH1 | 10MALL.ro

Lampa Ultraviolete Portabila UVC Germicida HH1, 3W, 253.7 nm Dezinfectare, Sterilizare, Bactericida, Tub Quartz UVC

Lampa Ultraviolete Portabila UVC Germicida – Bactericida HH1 este utilizata pentru dezinfectia si sterilizarea obiectelor si a suprafetelor prin intermediul radiatiei ultraviolete.

STOC LIMITAT!

Foloseste un tub de tip Quartz UVC cu o lungime de unda de 253,7 nm si cu efect germicid maxim

Bonus: patru baterii Varta INDUSTRIAL PRO ALKALINE – oferta valabila in limita stocului de baterii disponibil. Acest aparat a fost testat si are certificate CE si RoHS emise de catre TCT – TESTING CENTRE TECHNOLOGY.

Sterilizatorul UV-C elimina 99,99% bacterii in doar 3 minute!

Acest aparat a fost testat de un laborator certificat din China GOANGDONG DETECTION CENTER OF MICROBIOLOGY si conform raportului de analiză rata de sterilizare este de peste 99,99%.

Masuri de protectie integrate in modul de functioanare al aparatului.

Dupa ce a fost deschisa, lampa va functiona doar cand o indreptati in jos si se va stinge automat atunci cand o indreptati in sus. Pentru protectie la operarea accidentala de catre copii, lampa se va deschide abia dupa apasarea continua timp de trei secunde a butonului ON-OFF.

Cum omoară UVC virusurile si bateriile?

Prin iradarea cu lumină ultravioletă UVC structura ADN a virusurilor va fi rupta. Aceasta va conduce la moartea imediată a virusurilor sau la incapacitatea acestora de a se reproduce.

In general durează 15 – 20 de secunde pentru ca efectul de sterilizare să aibă loc.
A fost dovedit că lumina ultravioletă poate distruge bacteriile, fungii, virusii si in general microorganismele unicelulare. Consultati link-ul wikipedia.org de mai jos sau cautati online alte referinţe.

Utilizare lampa ultraviolete portabilă UVC

1. Apăsați butonul de pornire/oprire timp de 3 secunde, ledul de semnalizare se va aprinde și lampa UV se va aprinde și ea, ceea ce inseamnă că incepe să se sterilizeze.

2. Pentru a avea cel mai bun efect de sterilizare, vă rugăm să puneți partea de sterilizare (lampa UV) cat mai aproape de obiectele pe care doriți să le sterilizați (2 – 5 cm), dar aveţi in vederea că tubul cu lumina UV este din sticla şi poate fi uşor spart.

3. Sterilizati timp de 15 secunde o anumită suprafaţă a obiectului şi apoi dacă obiectul este mai mare mutaţi lampa asupra unei noi zone pentru incă 15 secunde şi tot aşa pană sterlizaţi intreaga suprafaţă vizată.

4. Cand terminați sterilizarea, apăsați butonul on/off pentru a-l opri.

Vrei sa oferi un cadou?
Aceasta lampa cu ultraviolete poate fi un cadou excelent pentru familie, prieteni si cei dragi sau pentru colegii de la locul de munca.

PRODUSE RECOMANDATE

COMANDA CHIAR AZI

LAMPA PORTABILA CU ULTRAVIOLETE UVC GERMICIDA

CE SPUN CLIENTII?

Drept-de-retur

FAQ - INTREBARI FRECVENTE

Raspundem imediat la toate intrebarile: contact@10mall.ro

Care sunt costurile de livrare?

Pentru cumparaturi de peste 299 lei, livrarea este gratuita. 19 lei reprezinta costul de livrare pentru comenzi sub 299 lei.

Care sunt metodele de plata?

Numerar la livrare sau plata cu cardul.

Cand primesc produsul?

Iti vei primi pachetul in 1-2 zile lucratoare.

Cine este responsabil de livrare?

Pentru livrare, folosim Sameday Courier / Cargus Urgent. Vei fi anuntat inainte de livrare prin SMS.

Pot returna produsul?

Bineinteles, trimite-ne inapoi produsul si iti vom returna banii.

Ce inseamna garantie 100%?

In caz de nemultumire, iti vom returna banii fara alte intrebari!