GARANTIE

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de 10MALL.RO ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

10MALL.RO se obliga ca, dupa receptionarea produsului reclamat ca defect, sa procedeze la solutionarea reclamatiilor considerate intemeiate, in termen de 30 zile calendaristice, prin una din urmatoarele masuri reparatorii:

  • Returnam banii.
  • Inlocuirea produsului cu altul identic.

Daca repararea sau inlocuirea produsului sunt imposibile, consumatorulare dreptul la rezolutiunea totala sau partiala a contractului, dupa caz, si respectiv la restituirea contravalorii totale sau partiale a produsului.

In cazul  unui defect (defect – produs aflat in garantie) returnati doar produsul in cauza.

Toate produsele comercializate pe site-ul 10MALL.RO beneficieaza de 12 luni de garantie.

Pentru a beneficia de garantie 10MALL.RO, toate produsele returnate trebuie sa fie insosite de factura de achizitie.

Pentru reclamatii si service post-vanzare va rugam sa ne trimiteti un mail: contact@10mall.ro . Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G.21/1992 republicata, cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Coșul tău
0